Kota Radja beschikt over een veelzijdige menukaart, daarnaast hebben wij ook maandgerechten. Hieronder vindt u een overzicht van de menukaart zoals wij deze aanbieden in ons restaurant.
Kota Radja beschikt over een veelzijdige menukaart, daarnaast hebben wij ook maandgerechten. Hieronder vindt u een overzicht van de menukaart zoals wij deze aanbieden in ons restaurant.
Download afhaalmenu (PDF)
MAAND MENU VOOR 2/3 PERSONEN
28,40 euro
KANTONEES MENU VOOR 2/3 PERSONEN
33,40 euro
MENU VAN DE MAAND
(vanaf 2 personen)
KIPPENSOEP OF TOMATENSOEP
*****
HA PIEN
Grote gebakken garnalen, geserveerd
met een sausje
*****
BABI PANGANG
Varkensvlees met zoet-pikante saus
MOKOE NGAU
Runderhaas met champignons
SUUN TAU KAI
Kipfilet met groenten in een knoflooksaus
met pepertjes
NASI GORENG, BAMI GORENG of WITTE RIJST
*****
KOFFIE of (JASMIJN) THEE met PRALINE
29,90 per persoon
VANAF 4 PERSONEN EEN EXTRA HOOFDGERECHT VAN DE CHEF-KOK
VLEESGERECHTEN met nasi goreng, bami goreng of witte rijst
Babi Pangang in pikante saus (extra mager vlees) | € 18,90 |
Kleine portie Babi Pangang | € 15,50 |
Babi Pangang van spek | € 20,40 |
Babi Ketjap | € 18,90 |
Babi Pangang Royal (babi pangang, babi pangang van spek en tsa sew geserveerd met ketjap- en babipangsaus) | € 22,70 |
Tsa Sew, geroosterde Chinese Babi Pangang | € 20,40 |
Koe Loe Yuk (varkensvleesballetjes met vruchtjes in zoetzure saus) | € 19,10 |
Varkenshaas met kerrysaus | € 19,10 |
Varkenshaas met ketjapsaus | € 19,10 |
Varkenshaas met knoflooksaus | € 19,10 |
Runderhaas met champignons | € 23,80 |
Runderhaas met pikante saus | € 23,80 |
Runderhaas met knoflooksaus | € 23,80 |
Runderhaas met Chinese paddestoelen | € 24,90 |
Peking Eend, geroosterde Pekingeend op Kantonese wijze klaargemaakt, geserveerd met een pruimensausje | € 23,40 |
KIPGERECHTEN met nasi goreng, bami goreng of witte rijst
Gesneden kip met cashewnoten | € 19,90 |
Chili kai, gewokte schotel van kipfilet in een licht pikante chilisausje, afgemaakt met een vleugje knoflook Tsie ma kai, licht krokant gebakken kipfilet in ketjapsaus met uien en sesamzaadjes | € 21,40 € 21,40 |
Gesneden kip met kerrysaus | € 19,20 |
Gesneden kip met ketjapsaus | € 19,20 |
Gesneden kip met knoflooksaus | € 19,20 |
Kip Tsiang, licht gebakken kipfilet met knoflook in botersaus | € 21,40 |
NASI & BAMI GERECHTEN
Alle nasi en bami gerechten zijn ook met mifang te verkrijgen | |
Mifang / Mihoen i.p.v. nasi of bami | € 2,90 |
Nasi /Bami Goreng met spiegelei en plakje ham | € 11,20 |
Nasi /Bami Goreng speciaal: spiegelei, plakje ham, 1 sate en stukje kip | € 16,50 |
Nasi/Bami Goreng Kota Radja: babi pangang, sate, koeloyuk, foe y. Hai | € 19,20 |
Nasi/Bami Rames: 2 soorten indisch smoorvlees, sajor, gado gado | € 14,70 |
Nasi/Bami Rames Speciaal: 2 soorten indisch smoorvlees, sajor, gado gado, 1 stokje sate en stukje kip | € 19,80 |
Chinese Nasi: nasi met kleine garnaaltjes, chinese champignons, Tsa shew, erwtjes, reepjes ei en ham | € 17,90 |
Chinese Bami: dunne eierbami met kleine garnaaltjes, tsa shew Chinese champignons, reepjes ei en ham | € 17,90 |
Mifang Singapore: mifang met kerry, tsa shew, kleine garnaaljtes | € 17,90 |
Amerikaanse bami: gebakken krokante bami, daarboven op verschillende groenten, kleine garnaaljtes, surimikrab, ei en ham | € 21,20 |
Ma Yuk : indisch smoorvlees, babi pangang en 1 stokje sate | € 16,90 |
Foe Yuk: foe yong hai, babi pangang en 1 stokje sate | € 16,90 |
Tjoi Yuk: tjap tjoi, babi pangang en 1 stokje sate | € 16,90 |
Kai yuk: kip champignons, babi pangang en 1 stokje sate | € 16,90 |
Koe yuk: 4 koe lo yuk, babi pangang en 1 stokje sate | € 16,90 |
Ha yuk : 2 gebakken garnalen, babi pangang en 1 stokje sate | € 18,10 |
EIERGERECHTEN met nasi goreng, bami goreng of witte rijst
Foe yong hai (vegetarisch) | € 16,80 |
Foe Yong Hai met gesneden kip | € 17,90 |
Foe Yong Hai met Chinese garnalen | € 21,40 |
Hoi Sin Foe Ha (met kleine garnaaltjes, surimikrab en gebakken tongfilet ) | € 22,40 |
SOEPEN
Kippensoep | € 4,80 |
Haaievinnensoep | € 4,80 |
Tomatensoep | € 4,80 |
Champignonsoep | € 5,20 |
Indische Kippensoep |
€ 5,90 |
Wantansoep ( heldere bouillon met vleeskussentjes) | € 6,50 |
Krabsoep | € 6,50 |
Pekingsoep (zoetzuur pikant) | € 6,50 |
Kota Radja soep, met Chin. paddestoelen, garnaal, kip en vlees | € 6,90 |
Kipcocktail | € 8,10 |
Cocktail van noorse garnalen | € 9,80 |
WARME VOORGERECHTEN
Pangsit Goreng (2 stuks), gebakken bladerdeeg met zoetzure saus | € 5,40 |
Ha Pieen (2 stuks), gebakken Chinese garnalen met pikante saus | € 7,20 |
Siew Mai(4 stuks), gestoomd fijngemalen vlees en garnalen | € 7,30 |
Ping Poen, Kantonese hapjes bestaande uit: zeewierkoekje, siew mai, kerry kwok en mini loempia en hai kim | € 8,60 |
Ka Heun Ap Pieen (2 stuks), geurig bladerdeeg gevuld met eendefilet in exotische saus | € 9,80 |
Kikkerbillen, met saus naar keuze | € 12,40 |
Garnalen(4) uit de wok met knoflook of kerry saus | € 9,90 |
Saam man yu, licht krokant gebakken zalm in ketjapsesam-saus | € 7,90 |
LOEMPIA’S
Chinese Mini Loempia (2 stuks) | € 5,80 |
Loempia | € 9,90 |
Loempia Kota Radja, met garnaaltjes en champignons | € 11,90 |
TIPAN GERECHTEN
TIPAN IS EEN LICHT GEKRUID GERECHT DAT BEREID IS MET CHINESE ZWARTE BOONTJES, KNOFLOOK EN PAPRIKA’S. CHINESE ZWARTE BOONTJES ZIJN KRUIDEN DIE GROEIEN IN HET UITERSTE NOORDEN VAN CHINA. DE SPECIFIEKE SMAAK VAN DIT GERECHT WORDT VOOR EEN BELANGRIJK DEEL HIERAAN TOEGESCHREVEN.
DIT GERECHT WORDT OPGEDIEND OP EEN GLOEIEND HETE SCHAAL EN AAN TAFEL GEFLAMBEERD.
U HEBT DE KEUZE UIT DE VOLGENDE GERECHTEN:
VARKENSVLEES OF KIPFILET |
€ 20,50 |
TONGFILET | € 22,90 |
KIKKERBILLEN | € 24,90 |
OSSEHAAS | € 24,90 |
KOTA RADJA, COMBINATIESCHOTEL VAN KIPFILET, VARKENSVLEES, GARNALEN EN OSSEHAAS | € 25,20 |
GARNALEN | € 25,20 |
TIPAN HOI SIN, COMBINATIESCHOTEL VAN COQUILLES, TONGFILET, VISBALLETJES EN GARNALEN | € 25,20 |
BIJGERECHTEN
Atjar, diverse sauzen | € 2,50 |
Witte rijst , kroepoek | € 4,20 |
Pisang Goreng (gebakken bananen, 4 stuks) | € 5,20 |
Saté van varkensvlees | € 8,90 |
Saté van kip | € 8,90 |
Saté van de grill | € 11,50 |
KINDERMENU’S
Speciaal voor de kleintjes hebben we een aantal kindermenu’s samengesteld.
Bij de Kindermenu’s serveren wij het onderstaande met een kinderijsje na:
Frikandel of kroket of een Stokje saté met frites en appelmoes | € 13,40 |
Chinees Kindermenu, een stokje saté en een gebakken eitje met nasi of bami | € 13,40 |
VEGETARISCHE GERECHTEN
met nasi goreng, bami goreng of witte rijst
Gado Gado |
€ 15,90 |
Ho Yau Paksoi, Chinese witte kool met uien en prei | € 18,20 |
Kantonese Tjap Tjoi (chin. Paddestoelen, mushrooms, babymais | € 18,90 |
Kaai Laam Taufu, tahoe blokjes met verse broccoli en uien |
€ 19,90 |
Tonku Taufu, tahoe met Chin. Paddestoelen, uien en prei |
€ 19,90 |
GROENTENGERECHTEN
met nasi goreng, bami goreng of witte rijst
Tjap Tjoi met dungesneden runderhaas | € 21,50 |
Tjap Tjoi met gesneden kip | € 18,50 |
Tjap Tjoi met varkensvlees | € 18,50 |
Tjap Tjoi met Chinese garnalen | € 22,40 |
Hoi Sin Tjap Tjoi (met surimikrab, kleine garnaaltjes en tongfilet) | € 23,90 |
KANTONESE GERECHTEN Al deze gerechten worden op Kantonese wijze geserveerd in een vogelnestje met nasi goreng, bami goreng of witte rijst
Gon Bao Kai, kipfilet met diverse groenten en cashewnoten In een licht pikante gonboasaus | € 21,20 |
Gon Bao Ngau, ossehaasfilet met diverse groenten en cashewnoten In een licht pikante gonboasaus | € 23,90 |
Gon Bao Ha, Chinese garnalen met diverse groenten en cashewnoten In een licht pikante gonboasaus | € 23,90 |
Mi Tjan Kai, gebakken kipfilet met ananas in een zoet-pikante tomatensaus | € 21,20 |
Mi Tjan Yu, gebakken tongfilet met ananas in een zoet-pikante tomatensaus | € 22,20 |
Sen Sien, Kantonese schotel met garnalen, varkensvlees, kipfilet, groente en visballetjes | € 21,90 |
VIS EN GARNALEN GERECHTEN
Tipan Hoi Sin, combinatie-schotel met de beste ingrediënten uit de zee waaronder coquilles, tongfilet, vispaté en garnalen. Deze worden aan tafel geflambeerd en afgeblust met zwarte bonensaus | € 22,40 |
Sang Kwak, gepocheerde tongfilet, krab en garnalen in pikante saus | € 21,50 |
Kerry Ha, Chinese garnalen met kerrysaus | € 21,20 |
Pikan Ha, Chinese garnalen met pikante saus | € 21,20 |
Suun Tau Ha, Chinese garnalen met knoflooksaus | € 21,20 |
Tong Koe Ha, Chinese garnalen met Chinese paddestoelen | € 22,50 |
SPECIALITEITENKAART
Voorgerechten:
Chili Ha : 4 grote chinese garnalen met gegrilde uitjes in een licht pikante chilisaus
euro 9,90
Kontjin sate: 3 stokjes sate van de grill met uien en champignons in een ketjap saus
euro 11,30
Long Ha : Halve kreeft met gember en lenteuitjes dagprijs
Siew mai Ap: Mix van 2 gestoomde siewmaipasteitjes en een flensje van peking eend
euro 9,60
Suun tin kai: licht gepaneerde kikkerbilletjes in een botersausje met een vleugje knoflook
euro 12,40
Hoofdgerechten:
Tai Ha: roergebakken garnalen met verschillende Kantonese groenten
euro 22,60
Lobster : verse kreeft uit ons homarium, met gember dagprijs en lenteuitjes (550-600 gram)
Saam yuk: trio van ossenhaas met knoflook, varkenshaas in ketjapsaus en peking eend met pruimensaus
euro 23,90
Sechuan ti: varkenshaas, ossehaas en kipfilet in een sechuansaus geserveerd in een vogelnestje
euro 22,90
Chili Yu : schotel van licht paneerde stukjes tongfilet in een licht pikante chilisaus
euro 21,10
Hoofdgerechten:
Tai Ha:
roergebakken garnalen met verschillende Kantonese groenten in een cognacsaus: euro 21,60
Lobster:
verse kreeft uit ons homarium, met gember en lenteuitjes, bereid volgens een van de meest bekende recepten die van oorsprong uit het oude China komt (550-600 gram): euro 35,90
Saam yuk:
trio van ossenhaas met knoflook, varkenshaas in ketjapsaus en peking eend met pruimensaus: euro 22,90
Sechuan ti:
combinatie van varkenshaas, ossehaas en kipfilet in een pikante sechuansaus geserveerd in een vogelnestje: euro 21,50
Chili Yu:
schotel van licht paneerde stukjes tongfilet in een licht pikante chilisaus: euro 20,10
SHANGHAI MENU
(vanaf 2 personen)
DIT MENU IS SPECIAAL SAMENGESTELD VOOR DE ECHTE
LIEFHEBBERS VAN SEAFOOD.
HOI SIN SOEP
*******
LICHT KROKANTE ZALM OVERGOTEN met KETJAP-SESAMSAUS
********
GROTE CHINESE GARNALEN MET GRILDE UITJES IN EEN CHILISAUS
********
SANG KWAK
gepocheerde tongfilet, surimikrab en noorse garnaaltjes in pikante saus
TIPAN HOI SIN
combinatie-schotel met de beste ingrediënten uit de zee waaronder
coquilles, tongvis, vispaté en garnalen. Deze worden aan tafel
geflambeerd en afgeblust met zwarte bonensaus
SUUN TAU HA
grote Chinese garnalen met verse pepertjes en een vleugje knoflook
*******
SURPRISE DESSERT
*******
KOFFIE oF ( JASMIJN) THEE MET PRALINE
47,90 per persoon
SECHUANEES MENU
(vanaf 2 personen)
De Sechuanese keuken kenmerkt zich door gebruik van pepers. en pittige kruiden. Dit menu is speciaal samengesteld voor de echte liefhebbers van pittig Chinees eten.
PEKING SOEP (ZOET ZUUR)
******
HA PIEEN
gebakken Chinese garnalen met saus
*******
LA TJIEUW NGAU YUK
aan tafel geflambeerde ossenhaas afgeblust met
pikante, zwarte bonensaus
GON BOA KAI TIN
gesneden kip met verschillende groenten en cashewnoten in gonboasaus,
geserveerd in een vogelnestje
KON TJIN YU PIEN
licht gebakken tongfilet met uitjes in een pittig gekruide saus
*******
KIWI COCKTAIL
KOFFIE of THEE met PRALINE
€ 39,80 per persoon
VANAF 4 PERSONEN EEN EXTRA HOOFDGERECHT VAN DE CHEF-KOK
KEIZERLIJK MENU
EXCLUSIEF VOOR DE GASTEN DIE HET BESTE VAN HET BESTE WILLEN, HEEFT ONZE CHEF-KOK DIT MENU SAMENGESTELD. U ZULT ZICH OP REIS WANEN DOOR DE KEIZERLIJKE CUISINE VAN EEUWENOUD CHINA. EEN WARE BELEVENIS VOOR AL UW SMAAKZINTUIGEN.
WANTANSOEP
***********
X.O. TAI HA
roergebakken garnalen begeleid door de welbekende X.O.-cognac
***********
KA HEUNG APPIEN
Geurig bladerdeeg gevuld met eendefiletmet hoisinsaus
***********
KEUNG CHUNG LONG HA
Halve kreeft met gember en lenteuitjes
******
GON BOA NGAU
Ossehaasfilet met cashewnoten in een sechuansaus, geserveerd in een vogelnestje
TIPAN TEI TSIE
combinatie schotel van tongfilet met coquilles,
opgediend in een gloeiend hete schaal en afgeblust met zwarte bonensaus
NASI GORENG, BAMI GORENG of WITTE RIJST
***********
SURPRISE DESSERT
***********
KOFFIE of (JASMIJN) THEE met PRALINE
€ 59,90 per persoon
VANAF 4 PERSONEN EEN EXTRA HOOFDGERECHT VAN DE CHEF-KOK
KOTA RADJA MENU
(vanaf 2 personen)
SOEP NAAR KEUZE
*******
PING POEN
Kantonees voorgerecht bestaande uit: siew mai, krabbenpootje,
kerrykwok, zeewierkoekje en mini loempia
************
SUUN TAU KAI
Schotel van kipfilet met diverse groenten in een knoflooksausje
TIPAN CHIE CHEW YUK
in een gloeiend hete schaal geserveerde varkenshaasfilet,
aan tafel geflambeerd en afgeblust met zwarte bonensaus
MI TJAN YU
Licht gebakken tongfilet met ananas in een zoetzure saus,
geserverveerd in een vogelnestje
NASI GORENG, BAMI GORENG of WITTE RIJST
*********
DAME BLANCHE
*********
KOFFIE of THEE met PRALINE
€ 37,90 per persoon
VANAF 4 PERSONEN EEN EXTRA HOOFDGERECHT VAN DE CHEF-KOK
GROEPSRIJSTTAFEL SPECIAAL
Voor gezelschappen vanaf 10 personen hebben we een speciaal menu samengesteld met gerechten uit de Chinese en Indische keuken
KROEPOEK
*****
TOMATENSOEP, KIPPENSOEP of HAAIENVINNENSOEP
********
GEBAKKEN CHINESE GARNALEN, TIPAN VARKENSVLEES, KOE LOE YUK,
TJAP TJOI, BABI PANGANG, BABI KETJAP, GESNEDEN KIP IN KERRY SAUS,
SATÉ, FOE YONG HAI, LEMBU SMOOR, LEMBU ROEDJAK,
PISANG GORENG, NASI GORENG, BAMI GORENG en WITTE RIJST
GROEPSRIJSTTAFEL SPECIAAL € 24,50 per persoon
GROEPSRIJSTTAFEL CHINEES-KANTONEES
Voor gezelschappen vanaf 10 personen hebben we een speciaal menu samengesteld met gerechten uit de Chinese, Indische en Kantonese keuken
KROEPOEK
*****
TOMATENSOEP, KIPPENSOEP of HAAIENVINNENSOEP
********
GEBAKKEN CHINESE GARNALEN, TIPAN VARKENSVLEES, KOE LOE YUK,
TJAP TJOI, BABI PANGANG, GESNEDEN KIP IN KERRY SAUS,
SATÉ, FOE YONG HAI, LEMBU SMOOR, LEMBU ROEDJAK,
SANGKWAK( Tongfilet) en MI TJAN KAI( kip in kantonese stijl, zoetzuur),
PISANG GORENG, NASI GORENG, BAMI GORENG en WITTE RIJST
€ 27,50 per persoon
KANTONESE-CHINESE RIJSTTAFEL
(vanaf 4 personen)
TOMATENSOEP of KIPPENSOEP
****
PING POEN
Kantonees voorgerecht bestaande uit siew mai, krabbepootje,
kerry kwok, zeewierkoekje en Chinese mini loempia
****
TIPAN CHIE CHIEUW YUK
aan tafel geflambeerde varkenshaas met tausisaus
SEN SIEN
combinatie schotel van garnalen, kipfilet, varkensvlees,
groenten en visballetjes geserveerd in een vogelnestje
BABI PANGANG
CHILI KAI
Gewokte schotel van kipfilet in een licht pikante chilisausje
OEDANG WOTJAP
gebakken Chinese garnalen met pikante saus
SATÉ
****
KOFFIE of (JASMIJN) THEE met PRALINE
€ 34,90 per persoon
VANAF 6 PERSONEN EEN EXTRA HOOFDGERECHT VAN DE CHEF-KOK
RIJSTTAFEL KOMPLEET
(vanaf 2 personen)
KROEPOEK
********
TOMATENSOEP, KIPPENSOEP OF INDISCHE KIPPENSOEP
********
SATÉ AJAM, FOE YONG HAI, GEBAKKEN GARNALEN
KOELOYUK, BABI PANGANG
PISANG GORENG, TJAP TJOI,
LEMBU SMOOR, LEMBU ROEDJAK,
NASI GORENG, BAMI GORENG of WITTE RIJST
********
KOFFIE OF (JASMIJN)THEE MET PRALINE
€ 27,90 per persoon
VANAF 6 PERSONEN EXTRA TIPAN VLEES
(VARKENSHAAS MET TIPANSAUS, AAN TAFEL GEFLAMBEERD)
We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.
[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring