Kota Radja beschikt over een veelzijdige menukaart, daarnaast hebben wij ook maandgerechten. Hieronder vindt u een overzicht van de menukaart zoals wij deze aanbieden in ons restaurant.
Kota Radja beschikt over een veelzijdige menukaart, daarnaast hebben wij ook maandgerechten. Hieronder vindt u een overzicht van de menukaart zoals wij deze aanbieden in ons restaurant.
Download afhaalmenu (PDF)
Belangrijke informatie i.v.m. COVID-19:
MAAND MENU VOOR 2/3 PERSONEN
21,90 euro
KANTONEES MENU VOOR 2/3 PERSONEN
26,90 euro
MENU VAN DE MAAND
(vanaf 2 personen)
KIPPENSOEP OF TOMATENSOEP
***
CHILI HA
Roergebakken garnalen uit de wok met uitjes in een pittig chilisausje
***
BABI PANGANG
Varkensvlees met zoet-pikante saus
MOKOE NGAU
Runderhaas met champignons
SUUN TAU KAI
Kipfilet met groenten in een knoflooksaus met pepertjes
NASI GORENG, BAMI GORENG of WITTE RIJST
***
DAME BLANCHE
***
KOFFIE of (JASMIJN) THEE met PRALINE
25,90 per persoon
VANAF 4 PERSONEN EEN EXTRA HOOFDGERECHT VAN DE CHEF-KOK
VLEESGERECHTEN met nasi goreng, bami goreng of witte rijst
Babi Pangang in pikante saus (extra mager vlees) | € 13,90 |
Kleine portie Babi Pangang | € 10,90 |
Babi Pangang van spek | € 14,50 |
Babi Ketjap | € 14,50 |
Babi Pangang Royal (babi pangang, babi pangang van spek en tsa sew geserveerd met ketjap- en babipangsaus) | € 17,90 |
Tsa Sew, geroosterde Chinese Babi Pangang | € 14,50 |
Koe Loe Yuk (varkensvleesballetjes met vruchtjes in zoetzure saus) | € 13,90 |
Varkenshaas met kerrysaus | € 13,90 |
Varkenshaas met ketjapsaus | € 13,50 |
Varkenshaas met knoflooksaus | € 13,50 |
Runderhaas met champignons | € 17,40 |
Runderhaas met pikante saus | € 17,40 |
Runderhaas met knoflooksaus | € 17,40 |
Runderhaas met Chinese paddestoelen | € 17,90 |
Peking Eend: geroosterde Pekingeend op Kantonese wijze klaargemaakt, geserveerd met pruimensau | € 18,90 |
KIPGERECHTEN met nasi goreng, bami goreng of witte rijst
Gesneden kip met cashewnoten | € 13,90 |
Chili kai, gewokte schotel van kipfilet in een licht pikante chilisausje, afgemaakt met een vleugje knoflook Tsie ma kai, licht krokant gebakken kipfilet in ketjapsaus met uien en sesamzaadjes | € 16,90 € 16,90 |
Gesneden kip met kerrysaus | € 13,90 |
Gesneden kip met ketjapsaus | € 13,90 |
Gesneden kip met knoflooksaus | € 13,90 |
KipTsiang, licht gebakken kipfilet met knoflook in botersaus | € 15,90 |
NASI & BAMI GERECHTEN
Alle nasi en bami gerechten zijn ook met mifang te verkrijgen | |
Mifang / Mihoen i.p.v. nasi of bami | € 2,00 |
Nasi / Bami Goreng, ei, vlees en ham | € 7,90 |
Nasi / Bami Goreng Speciaal, stukje kip en stokje saté | € 11,50 |
Nasi / Bami Goreng Kota Radja Speciaal: babi pangang, saté, koe loe yuk en foe yong hai | € 14,90 |
Nasi / Bami Rames, met drie soorten Indisch rundvlees, gekruide groenten, pinda’s en sajor | € 10,50 |
Nasi / Bami Rames Speciaal, met stokje saté en stukje kip | € 13,50 |
Chinese Nasi / Bami, nasi of gebakken bami met Chinese paddestoelen,kleine garnalen, vlees, en groenten | € 14,50 |
Mifang Singapore, mifang met kerry, tsa sew, garnalen en vlees | € 15,90 |
Amerikaanse Nasi / Bami, nasi of krokant gebakken bami met krab, groenten, vlees en kleine garnalen | € 16,90 |
COMBINATIE GERECHTEN met nasi goreng, bami goreng of witte rijst
Ma Yuk: lembu smoor, babi pangang en saté | € 12,90 |
Foe Yuk: foe yong hai, babi pangang en saté | € 12,90 |
Tjoi Yuk: tjap tjoi, babi pangang en saté | € 12,90 |
Kai Yuk: kip met champignons, babi pangang en sate | € 12,90 |
Koe Yuk: koe loe yuk, babi pangang en saté | € 12,90 |
Ha Yuk: 2 gebakken Chinese garnalen, babi pangang en saté… | € 14,50 |
EIERGERECHTEN met nasi goreng, bami goreng of witte rijst
Foe Yong Hai | € 12,00 |
Foe Yong Hai met gesneden kip | € 12,90 |
Foe Yong Hai met Chinese garnalen | € 16,50 |
Hoi Sin Foe Ha (met garnaaltjes, krab en gebakken tongfilet) | € 17,50 |
SOEPEN
Kippensoep | € 3,80 |
Haaievinnensoep | € 3,80 |
Tomatensoep | € 3,80 |
Champignonsoep | € 4,20 |
Indische Kippensoep met kerry | € 4,20 |
Wantansoep ( heldere bouillon met vleeskussentjes) | € 4,90 |
Krabsoep | € 4,80 |
Pekingsoep (zoetzuur pikant) | € 4,80 |
Kota Radja soep, met kip vlees , en grote garnaal… | € 5,10 |
Kipcocktail | € 5,60 |
Cocktail van noorse garnalen | € 6,60 |
WARME VOORGERECHTEN
Pangsit Goreng (2 stuks), gebakken bladerdeeg met zoetzure saus | € 4,50 |
Ha Pieen (2 stuks), gebakken Chinese garnalen met pikante saus | € 5,30 |
Siew Mai(4 stuks), gestoomd fijngemalen vlees en garnalen | € 5,30 |
Hai Kim (2 stuks), gevulde krabbeschaar in Kantonese stijl | € 5,20 |
Ping Poen, Kantonese hapjes bestaande uit: zeewierkoekje, siew mai, kerry kwok en mini loempia en hai kim | € 5,90 |
Ka Heun Ap Pieen (2 stuks), geurig bladerdeeg gevuld met eendefilet in exotische saus | € 6,90 |
Kikkerbillen, met saus naar keuze | € 8.90 |
Halve kreeft met gember en lente uitjes | € 14,90 |
Garnalen(4) uit de wok met knoflook of kerry saus | € 7,50 |
Saam man yu, licht krokant gebakken zalm in ketjapsesam-saus | € 6,10 |
LOEMPIA’S
Chinese Mini Loempia (2 stuks) | € 4,50 |
Loempia | € 6,50 |
Loempia Kota Radja, met garnaaltjes en champignons | € 7,90 |
TIPAN GERECHTEN TIPAN IS EEN LICHT GEKRUID GERECHT DAT BEREID IS METCHINESE ZWARTE BOONTJES, KNOFLOOK EN PAPRIKA’S. CHINESE ZWARTE BOONTJES ZIJN KRUIDEN DIE GROEIEN IN HET UITERSTE NOORDEN VAN CHINA. DE SPECIFIEKE SMAAK VAN DIT GERECHT WORDT VOOR EEN BELANGRIJK DEEL HIERAAN TOEGESCHREVEN. DIT GERECHT WORDT OPGEDIEND OP EEN GLOEIEND HETE SCHAAL EN AAN TAFEL GEFLAMBEERD. U HEBT DE KEUZE UIT DE VOLGENDE GERECHTEN:
VARKENSVLEES | € 16,90 |
KIPFILET | € 16,90 |
TONGFILET | € 18,50 |
KIKKERBILLEN | € 17,90 |
OSSEHAAS | € 20,50 |
PEKINGEEND | € 19,50 |
KOTA RADJA, COMBINATIESCHOTEL VAN KIPFILET, VARKENSVLEES, GARNALEN EN OSSEHAAS | € 20,50 |
GARNALEN | € 19,90 |
Hoi Sin, combinatieschotel met de beste ingrediënten uit de zee, waaronder coquilles, tongfilet, visballetjes en garnalen | € 20,90 |
WARME VOORGERECHTEN
Pangsit Goreng (2 stuks), gebakken bladerdeeg met zoetzure saus | € 4,50 |
Ha Pieen (2 stuks), gebakken Chinese garnalen met pikante saus | € 5,30 |
Siew Mai(4 stuks), gestoomd fijngemalen vlees en garnalen…..……….. | € 5,30 |
Hai Kim (2 stuks), gevulde krabbeschaar in Kantonese stijl | € 5,20 |
Ping Poen, Kantonese hapjes bestaande uit: zeewierkoekje, siew mai, kerry kwok en mini loempia en hai kim | € 5,90 |
Ka Heun Ap Pieen (2 stuks), geurig bladerdeeg gevuld met eendefilet in exotische saus | € 6,90 |
Kikkerbillen, met saus naar keuze | € 8.90 |
Halve kreeft met gember en lente uitjes | € 14,90 |
Garnalen(4) uit de wok met knoflook of kerry saus | € 7,50 |
Saam man yu, licht krokant gebakken zalm in ketjapsesam-saus | € 6,10 |
LOEMPIA’S
Chinese Mini Loempia (2 stuks) | € 4,50 |
Loempia | € 6,50 |
Loempia Kota Radja, met garnaaltjes en champignons | € 7,90 |
BIJGERECHTEN
Atjar, diverse sauzen | € 1,90 |
Witte rijst , kroepoek | € 2,40 |
Pisang Goreng (gebakken bananen, 4 stuks) | € 4,20 |
Saté van varkensvlees | € 6,50 |
Saté van kip | € 6,50 |
Saté van de grill | € 8,10 |
Saté van garnalen (3 stokjes) | € 8,10 |
KINDERMENU’S Speciaal voor de kleintjes hebben we een aantal kindermenu’s samengesteld. Bij de Kindermenu’s serveren wij het onderstaande met een kinderijsje na:
Frikandel of kroket of een Stokje saté met frites en appelmoes | € 9,50 |
Chinees Kindermenu, een stokje saté en een gebakken eitje met nasi of bami | € 9,50 |
GROENTENGERECHTEN met nasi goreng, bami goreng of witte rijst
Tjap Tjoi met dungesneden runderhaas | € 15,20 |
Tjap Tjoi met gesneden kip | € 12,90 |
Tjap Tjoi met varkensvlees | € 12,90 |
Tjap Tjoi met Chinese garnalen | € 16,50 |
Hoi Sin Tjap Tjoi (met krab, garnalen en tongfilet) | € 17,50 |
KANTONESE GERECHTEN Al deze gerechten worden op Kantonese wijze geserveerd in een vogelnestje met nasi goreng, bami goreng of witte rijst
Gon Bao Kai, kipfilet met diverse groenten en cashewnoten In een licht pikante gonboasaus | € 16,90 |
Gon Bao Ngau, ossehaasfilet met diverse groenten en cashewnoten In een licht pikante gonboasaus | € 19,20 |
Gon Bao Ha, Chinese garnalen met diverse groenten en cashewnoten In een licht pikante gonboasaus | € 18,90 |
Mi Tjan Kai, gebakken kipfilet met ananas in een zoet-pikante tomatensaus | € 16,90 |
Mi Tjan Yu, gebakken tongfilet met ananas in een zoet-pikante tomatensaus | € 18,90 |
Sen Sien, schotel met garnalen, varkensvlees, kipfilet Visballetjes en diverse kantonese groenten | € 17,90 |
VIS EN GARNALEN GERECHTEN
Tipan Hoi Sin, combinatie-schotel met de beste ingrediënten uit de zee, waaronder coquilles, tongfilet, inktvisballetjes en garnalen,Aan tafel geflambeerd en afgeblust met zwarte bonensaus | € 20,90 |
Keung Chun Long Ha, mooi roergebakken kreeft met gember en lente-uitjes bereid volgens één van de meest bekende recepten die van oorsprong uit het oude China komt | € 29.50 |
Gebakken zeetong met saus naar keuze | dagprijs |
Sang Kwak, gepocheerde tongfilet, krab en garnalen in zoet- pikante saus | € 18,10 |
Oedang Wotjap, gebakken Chinese garnalen met pikante saus | € 17.90 |
Kerry Ha, Chinese garnalen met kerrysaus | € 17,90 |
Pikan Ha, Chinese garnalen met pikante saus | € 17,90 |
Suun Tau Ha, Chinese garnalen met knoflooksaus | € 17,90 |
Tong Koe Ha, Chinese garnalen met Chinese paddestoelen | € 17,90 |
SPECIALITEITENKAART
Voorgerechten:
Chili Ha:
4 grote chinese garnalen met gegrilde uitjes in een licht pikante chilisaus: euro 7,40
Kontjin sate:
3 stokjes sate van de grill met uien en champignons in een ketjap saus: euro 6,50
Long Ha:
Halve kreeft met gember en lenteuitjes: euro 14,90
Siew mai Ap:
Mix van 2 gestoomde siewmaipasteitjesen een flensje van peking eend: euro 5,90
Suun tin kai:
licht gepaneerde kikkerbilletjes in een botersausje met een vleugje knoflook: euro 8,90
Hoofdgerechten:
Tai Ha:
roergebakken garnalen met verschillende Kantonese groenten in een cognacsaus: euro 18,50
Lobster:
verse kreeft uit ons homarium, met gember en lenteuitjes, bereid volgens een van de meest bekende recepten die van oorsprong uit het oude China komt (450-500 gram): euro 29,50 (650-700 gram) euro: 36,50
Saam yuk:
trio van ossenhaas met knoflook, varkenshaas in ketjapsaus en peking eend met pruimensaus: euro 19,50
Long lee:
gebakken zeetong met saus naar keuze: dagprijs
Sechuan ti:
combinatie van varkenshaas, ossehaas en kipfilet in een pikante sechuansaus geserveerd in een vogelnestje: euro 17,90
Chili Yu:
schotel van licht paneerde stukjes tongfilet in een licht pikante chilisaus: euro 17,50
SHANGHAI MENU
(vanaf 2 personen)
Dit menu is speciaal samengesteld voor de echte liefhebbers van seafood. Diverse vissoorten passeren de revue en de verschillende gerechten worden klaargemaakt volgens chinees receptuur.
HOI SIN SOEP
*****
GROTE CHINESE GARNALEN MET GEGRILDE UITJES IN EEN CHILISAUS
*****
LICHT KROKANTE ZALMMOOTJE IN KETJAP-SESAM SAUS
*****
SANG KWAK
gepocheerde tongfilet, krab en garnalen in pikante saus
TIPAN HOI SIN
combinatie-schotel met de beste ingrediënten uit de zee waaronder coquilles, tongfilet, visballetjes en garnalen. Deze worden aan tafel geflambeerd en afgeblust met zwarte bonensaus
SUUN TAU HA
grote Chinese garnalen met verse pepertjes en een vleugje knoflook
*****
SURPRISE DESSERT
*****
KOFFIE of (JASMIJN) THEE met PRALINE
€ 34,50 per persoon
VANAF 4 PERSONEN EEN EXTRA HOOFDGERECHT VAN DE CHEF-KOK
SECHUANEES MENU
(vanaf 2 personen)
De Sechuanese keuken kenmerkt zich door gebruik van pepers en pittige kruiden. Dit menu is speciaal samengesteld voor de echte liefhebbers van pittig Chinees eten.
SUUN LAH THONG
zoetzuur pikant gekruide soep met tahoe.
*****
HA PIEEN
gebakken Chinese garnalen met pikante saus
*****
LA TJIEUW NGAU YUK
aan tafel geflambeerd ossehaas afgeblust met pikante, zwarte bonensaus
GON BOA KAI TIN
gesneden kip met verschillende groenten in gonboasaus, geserveerd in een vogelnestje
KON TJIN YU PIEN
licht gebakken tongfilet in een pittig gekruide saus
*****
KIWI EXOTIQUE
cocktail met stukjes kiwi, kiwi likeur, roomijs en slagroom
*****
KOFFIE of (CHINESE) THEE met PRALINE
€ 29,50 per persoon
VANAF 4 PERSONEN EEN EXTRA HOOFDGERECHT VAN DE CHEF-KOK
KEIZERLIJK MENU
EXCLUSIEF VOOR DE GASTEN DIE HET BESTE VAN HET BESTE WILLEN, HEEFT ONZE CHEF-KOK DIT MENU SAMENGESTELD. EEN WARE BELEVENIS VOOR AL UW SMAAKZINTUIGEN.
WANTANSOEP
*****
X.O. TAI HA
roergebakken garnalen begeleid door de welbekende X.O.-cognac
*****
KA HEUNG APPIEN
geurig bladerdeeg gevuld met eendefilet met hoisinsaus
*****
KEUNG CHUN LONG HA
halve kreeft met gember en lenteuitjes
*****
GON BOA NGAU
ossehaasfilet met cashewnoten in een pikante Sechuansaus, geserveerd in een vogelnestje
TIPAN TEI TSIE
tongfilet met coquilles, aan tafel geflambeerd en afgeblust met tausi saus
*****
GRAND DESSERT
*****
KOFFIE of (JASMIJN) THEE met PRALINE
€ 47,50 per persoon
KOTA RADJA MENU
(vanaf 2 personen)
SOEP NAAR KEUZE
*****
PANSIT GORENG
gebakken bladerdeeg, geserveerd met een vruchten saus
*****
SUUN TAU KAI
schotel van kipfilet met pepertjes in een een knoflooksausje
TIPAN CHIE CHEW YUK
in een gloeiend hete schaal geserveerde varkenshaas, aan tafel geflambeerd en afgeblust met zwarte bonensaus
MI TJAN YU
licht gebakken tongfilet met ananas in een zoet-pikante chilisaus, geserveerd in een vogelnestje
*****
LYCEE SUUK KO
vanille-ijs met chinese lycheevruchten en slagroom
*****
KOFFIE of (JASMIJN) THEE met PRALINE
€ 27,90 per persoon
VANAF 4 PERSONEN EEN EXTRA HOOFDGERECHT VAN DE CHEF-KOK
ORIENTAALS MENU
(vanaf 4 personen)
SOEP NAAR KEUZE
*****
4 BEREIDINGEN VAN GARNALEN:
garnalen met chilisaus, garnalen met knoflooksaus, gestoomde garnalenpasteitjes en gebakken garnalen
****
PEKINGEEND TIPAN NGAU YUK
in een gloeiend hete schaal geserveerde ossehaas, aan tafel geflambeerd en afgeblust met zwarte bonensaus
MI TJAN YU
licht gebakken tongfilet met ananas ineen zoetzure saus, geserveerd in een vogelnestje
TSIE MA KAI
licht krokant gebakken kipfilet in een licht pikante chilisausje
KIKKERBILLEN MET KNOFLOOKSAUS
*****
PASSOA ROMANCE
*****
KOFFIE of (JASMIJN) THEE met PRALINE
€ 29,50 per persoon
GROEPSRIJSTTAFEL SPECIAAL
Voor gezelschappen vanaf 10 personen hebben we een speciaal menu samengesteld met gerechten uit de Chinese en Indische keukens .
KROEPOEK
*****
TOMATENSOEP, KIPPENSOEP of HAAIENVINNENSOEP
*****
GEBAKKEN CHINESE GARNALEN, TIPAN VARKENSVLEES, KOE LOE YUK, TJAP TJOI, BABI PANGANG, BABI KETJAP, GESNEDEN KIP IN KERRY SAUS, SATÉ, FOE YONG HAI, LEMBU SMOOR, LEMBU ROEDJAK, PISANG GORENG, NASI GORENG, BAMI GORENG en WITTE RIJST € 17,50 per persoon
Deze Groepsrijsttafel kunt u uitbreiden met:
A) Tussengerecht: Pingpoen: bestaande uit mini loempia, kerry kwok, siew mai, krabbepootje en een zeewierkoekje: € 21,50 per persoon
B) Nagerecht: Dame Blance: € 21,50 per persoon
C) Kombinatie van A) en B): € 24,50 per persoon
GROEPSRIJSTTAFEL KANTON
Voor gezelschappen vanaf 10 personen hebben we een speciaal menu samengesteld met gerechten uit de Chinese, Indische en Kantonese keukens
KROEPOEK
*****
TOMATENSOEP, KIPPENSOEP of HAAIENVINNENSOEP
*****
GEBAKKEN CHINESE GARNALEN, SATE, KOE LOE YUK, SANG KWAK, MI TJAN KAI, FOE YONG HAI, LEMBU SMOOR, LEMBU ROEDJAK, TJAP TJOI, BABI PANGANG, TIPAN VARKENSVLEES GESNEDEN KIP MET KERRY SAUS, PISANG GORENG, NASI GORENG, BAMI GORENG en WITTE RIJST € 19,50 per persoon
Deze Groepsrijsttafel kunt u uitbreiden met:
A) Tussengerecht: Pingpoen: bestaand uit mini loempia, Kerry kwok, siew mai, krabbepootje En een zeewierkoekje: € 23,50 per persoon
B) Nagerecht – Dame Blance: € 23,50 per persoon
C) Kombinatie van A) en B): € 26,50 per persoon
KANTONESE CHINEES MENU
(vanaf 4 personen)
TOMATENSOEP of KIPPENSOEP
*****
PING POEN
Kantonees voorgerecht bestaande uit siew mai, kerry kwok, zeewierkoekje en Chinese mini loempia
*****
TIPAN CHIE CHIEUW YUK
aan tafel geflambeerde varkenshaas met tausisaus
SEN SIEN
combinatie schotel van garnalen, kipfilet, varkensvlees, groenten en visballetjes geserveerd in een vogelnestje
BABI PANGANG
CHILI KAI
Gewokte schotel van kipfilet in een licht pikante chilisausje GEBAKKEN CHINESE GARNALEN MET PIKANTE SAUS
SATE
*****
LYCHEES
*****
KOFFIE of (JASMIJN) THEE met PRALINE
€ 24,50 per persoon
VANAF 4 PERSONEN EEN EXTRA HOOFDGERECHT VAN DE CHEF-KOK
RIJSTTAFEL KOMPLEET
(vanaf 2 personen)
KROEPOEK
********
TOMATENSOEP, KIPPENSOEP OF INDISCHE KIPPENSOE
********
SATÉ AJAM, FOE YONG HAI, GEBAKKEN GARNALEN KOELOYUK, BABI PANGANG PISANG GORENG, TJAP TJOI, LEMBU SMOOR, LEMBU ROEDJAK, NASI GORENG, BAMI GORENG of WITTE RIJST
********
KOFFIE OF (JASMIJN)THEE MET PRALINE
€ 21,50 per persoon
VANAF 6 PERSONEN TWEE EXTRA HOOFDGERECHTEN: BABI PANGANG IN KETJAPSAUS EN TIPAN VARKENSHAAS
MENU KANTON
(vanaf 2 personen)
KA HEUN AP PIEEN
geurige bladerdeeg gevuld met eendefilet in exotische saus
*****
PING POEN
Kantonees voorgerecht bestaande uit siew mai, kerry kwok, zeewierkoekje en Chinese mini loempia
*****
SANG KWAK
gepocheerde tongfilet met krab en garnalen in pikante saus
SEN SIEN
Kantonese schotel met garnalen, kipfilet, varkensvlees, groenten en visballetjes
TIPAN CHIE CHIEUW YUK
aan tafel geflambeerde varkenshaas afgeblust met zwarte bonensaus
*****
PÊCHE MELBA
*****
KOFFIE of (JASMIJN) THEE met PRALINE
€ 28,50 per persoon
VANAF 4 PERSONEN EEN EXTRA HOOFDGERECHT VAN DE CHEF-KOK
Kota Radja Helmond beschikt al enkele jaren over een uitgebreide en professionele cateringservice. We verzorgen VANAF 25 PERSONEN op een door U aangewezen locatie een compleet chineesindisch-kantonese buffet, inclusief alle materialen, zoals chafing dishes, brandpastas, opscheplepels etc., maar UITGEZONDERD borden en bestek. (dit is mogelijk tegen een meerprijs van 1,25 euro.p.p.)
Basisbuffet
Bovenstaand compleet op locatie vanaf:
Vanaf 25 personen 12,50 p.p.. Vanaf 40 personen 11.50 p.p. Vanaf 60 personen 10,50 p.p. Vanaf 100 personen 9,50 p.p.
U kunt het bovenstaande buffet uitbreiden met de volgende gerechten.
Opties
De meerprijs is 1,25 per gerecht
Overige opties
Mocht U nog vragen hebben, of hebt U speciale wensen of voorkeuren, neem gerust vrijblijvend contact met ons op.
We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.
[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring
Beste gasten,
Zoals u waarschijnlijk weet, zullen de horeca-gelegenheden de komende weken gesloten blijven. Wij betreuren het dat we jullie niet meer mogen ontvangen in ons restaurant, maar we willen er alles aan doen om de verspreiding van het virus te beperken.
Ons afhaalgedeelte blijft open zodat u thuis van onze gerechten kunt genieten. Dit willen we uiteraard zo veilig mogelijk laten verlopen voor onze gasten en ons personeel. Daarom hanteren wij de volgende richtlijnen:
We hopen dat de overheidsmaatregelen gewenst effect zullen hebben en kijken er naar uit u weer te mogen verwelkomen in ons restaurant. Tot die tijd bent u van harte welkom een bestelling te komen afhalen.
Hopelijk tot snel!
Hong en Lei
Team Kota Radja