Nieuw: online bestellen, klik hier!

Menukaart

Kota Radja beschikt over een veelzijdige menukaart, daarnaast hebben wij ook maandgerechten. Hieronder vindt u een overzicht van de menukaart zoals wij deze aanbieden in ons restaurant.

Belangrijke informatie i.v.m. COVID-19:

  • Per bestelling zo  min mogelijk  personen binnenkomen. (voorkeur voor 1 persoon)
  • Houdt a.u.b 1,5 meter afstand van elkaar.
  • Bij binnenkomst uw handen desinfecteren, we hebben een desinfecteermachine bij de ingang staan.
  • Bij voorkeur Uw bestelling telefonisch doorgeven, zodat er zo min mogelijk wachttijden bij de afhaalbalie is.

MAAND MENU VOOR  2/3 PERSONEN

  • Babi pangang
  • Foe yong hai
  • Kipfilet in kerrysaus
  • Sate kip (2 stokjes)
  • Miniloempiaatjes (8 stuks)
  • Nasi of Bami goreng
  • Kroepoek

25,40 euro

KANTONEES MENU VOOR 2/3 PERSONEN

  • Tipan kota radja(kipfilet, varkenshaas, ossehaas en garnalen in kantonese tausisaus)
  • Mi tjan yu (tongfilet met ananas in zoetzure saus)
  • Miniloempiaatjes  (8 stuks)
  • Babi pangang
  • Sate kip (2 stokjes)
  • Nasi of  Bami goreng
  • Kroepoek

30,40 euro

KERSTMENU A

(vanaf 2 personen)

ZEEVRUCHTEN COCKTAIL “NOËL”

cocktail bestaande uit tongvis, Hollandse garnalen en krab

***

NGAU THONG

wildbouillon met blokjes rundvlees en shiitake

***

GRILL SATE

sate van varkenshaas van de grill met uien en champignons in een satesaus

***

SING TAAN TSOI

compositie van garnalen, st jacobsschelpen  en tongfilet met diverse Kantonese  groenten opgediend in een vogelnestje

FOH NAAM

uitgebakken krokante buikspek, geserveerd met babipangangsaus

TIPAN NGAU YUK

aan tafel geflambeerd ossehaasfilet met diverse groenten afgeblust met tausi saus

NASI, BAMI of WITTE RIJST

***

COUPE SURPRISE

verrassend Kerstdessert met een variatie van vers fruit en diverse soorten sorbetijs

***

KOFFIE of (JASMIJN) THEE met PRALINE

 52,90 per persoon

vanaf 4 personen extra hoofdgerecht van de chef-kok

KERSTMENU B

 (vanaf 2 personen)

 ZEEVRUCHTEN COCKTAIL “NOËL”

cocktail bestaande uit tongvis, Hollandse garnalen en krab

***

NGAU THONG

wildbouillon  met blokjes rundvlees en shiitake

***

X.O. TAI HA

roergebakken garnalen begeleid door de welbekende X.O.-cognac

***

SING TAAN TSOI

compositie van garnalen, st jacobsschelpen en tongfilet met diverse Kantonese  groenten opgediend in een vogelnestje

PEKING EEND                         

geroosterde eend op Kantonese wijze klaargemaakt, geserveerd met pruimensaus

TIPAN  NGAU YUK

aan tafel geflambeerde ossehaasfilet met diverse groenten afgeblust met tausi saus

NASI, BAMI of WITTE RIJST

***

COUPE SURPRISE

verrassend Kerstdessert met een variatie van  vers fruit en diverse soorten sorbetijs

***

KOFFIE of (JASMIJN) THEE met PRALINE

52,90 per persoon

vanaf 4 personen extra hoofdgerecht van de chef-kok

KERST-RIJSTTAFEL

(vanaf 4 personen)

SOEP NAAR KEUZE

***

PING POEN

verzameling van diverse Kantonese hapjes

***

TONKU HA

grote Chinese garnalen met Chinese paddestoelen  in een oestersaus

BABI PANGANG

SATE AJAM

PEKING EEND

geroosterde eend op Kantonese wijze klaargemaakt, geserveerd met pruimensaus                                                                                          

TIPAN NGAU YUK

aan tafel geflambeerde ossehaasfilet met diverse groenten afgeblust met tausi saus

NASI, BAMI of WITTE RIJST

***

DAME BLANCHE

vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom

***

KOFFIE of THEE met PRALINE

45,50 per persoon

vanaf 6 personen extra hoofdgerecht van de chef-kok

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring