Menukaart

Kota Radja beschikt over een veelzijdige menukaart, daarnaast hebben wij ook maandgerechten. Hieronder vindt u een overzicht van de menukaart zoals wij deze aanbieden in ons restaurant.

MAAND MENU VOOR 2/3 PERSONEN: €19,90

  • Babi pangang
  • Foe yong hai
  • Kipfilet in kerrysaus
  • Sate kip (2 stokjes)
  • Miniloempiaatjes (8 stuks)
  • Nasi of Bami goreng
  • Kroepoek

KANTONEES MAAND MENU VOOR 2/3 PERSONEN: €24,90

  • Tipan kip(kipfilet in kantonese tausisaus)
  • Sechuan ossehaas (ossehaasfilet in sechuansaus)
  • Miniloempiaatjes (8 stuks)
  • Babi pangang
  • Sate kip (2 stokjes)
  • Nasi of Bami goreng
  • Kroepoek

KERSTMENU A

(vanaf 2 personen)

ZEEVRUCHTEN COCKTAIL “NOËL”

 cocktail bestaande uit tongvis, Hollandse garnalen en krab 

***

NGAU THONG

wildbouillon met blokjes rundvlees en shiitake

***

GRILL SATE

Sate van varkenshaas van de grill met uien en champignons in een satesaus

***

SING TAAN TSOI

compositie van garnalen, st jacobsschelpen  en tongfilet met diverse Kantonese  groenten opgediend in een vogelnestje

FOH NAAM

Uitgebakken krokante buikspek met een babipangangsaus

TIPAN NGAU YUK

Aan tafel geflambeerd ossehaasfilet met diverse groenten afgeblust met tausi saus

NASI, BAMI of WITTE RIJST

***

COUPE SURPRISE

Verrassend Kerstdessert met een variatie van vers fruit en diverse soorten sorbetijs

***

KOFFIE of (JASMIJN) THEE met PRALINE

43,90 per persoon

vanaf 4 personen extra hoofdgerecht van de chef-kok

KERSTMENU B

(vanaf 2 personen)

ZEEVRUCHTEN COCKTAIL “NOËL”

cocktail bestaande uit tongvis, Hollandse garnalen en krab

***

NGAU THONG

wildbouillon  met blokjes rundvlees en shiitake

***

X.O. TAI HA

roergebakken garnalen begeleid door

de welbekende X.O.-cognac

***

SING TAAN TSOI

compositie van garnalen, st jacobsschelpen en tongfilet met diverse Kantonese  groenten opgediend in een vogelnestje

PEKING EEND                         

Geroosterde eend met een pruimensaus                                                                                            

TIPAN  NGAU YUK

aan tafel geflambeerde ossehaasfilet met diverse groenten afgeblust met tausi saus

NASI, BAMI of WITTE RIJST

***

COUPE SURPRISE

verrassend Kerstdessert met een variatie van

vers fruit en diverse soorten sorbetijs

***

KOFFIE of (JASMIJN) THEE met PRALINE

43,90 per persoon

vanaf 4 personen extra hoofdgerecht van de chef-kok

KERSTMENU C

(vanaf 2 personen) 

ZEEVRUCHTEN COCKTAIL NOEL

cocktail bestaande uit tongvis, Hollandse garnalen en krab

***

NGAU THONG

wildbouillon met blokjes rundvlees en shiitake

***

LONG HA

roergebakken halve kreeft met gember en lenteuitjes

***

CHAMPAGNE SPOOM

***

GONBOA YEUNG YUK

lamshaasfilet met cashewnoten in een pittige Sechuansaus, opgediend in een vogelnestje

LA TSIEU HA

Chinese garnalen met knoflook en verse pepertjes  

TIPAN  NGAU YUK

aan tafel geflambeerde ossehaasfilet met diverse groenten afgeblust met tausi saus

NASI, BAMI of WITTE RIJST

***

COUPE SURPRISE

verrassend Kerstdessert met een variatie van vers fruit en diverse soorten sorbetijs

***

KOFFIE of (JASMIJN)THEE met PRALINE

52,90 per persoon

Vanaf 4 personen extra hoofdgerecht van de chef-kok

Zeer geachte gast, 

De gezellige decembermaand met haar vele feestdagen staat weer voor de deur. Speciaal voor de Kerstdagen hebben wij een overheerlijke kerst-rijsttafel en drie culinaire Kerstmenu’s samengesteld. 

Kunt u moeilijk kiezen of komt u met een grotere gezelschap of u wilt advies, wij zijn van harte bereid u te adviseren over uw menukeuze.

Heeft u al gereserveerd of wilt u nog reserveren?

 In verband met de vele voorbereidende werkzaamheden verzoeken wij u beleefd kenbaar te maken voor welk menu u kiest.

 Tevens kunt u eventuele dieetvoorschriften of voorkeuren aan ons doorgeven.

Voor reserveringen of informatie kunt u ons bereiken onder: 0492-538007.

Tijdens de beide Kerstdagen hebben we voor elk gezelschap een kleine attentie als aandenken.

Tot slot wensen wij u prettige feestdagen en een gezond en culinair 2019

Met vriendelijke groet,                                         

Hong en Lei Cheng

KERST-RIJSTTAFEL

(vanaf 4 personen)

SOEP NAAR KEUZE

***

PING POEN

verzameling van diverse Kantonese hapjes

***

TONKU HA

grote Chinese garnalen met Chinese paddestoelen in een oestersaus 

BABI PANGANG

PEKING EEND

GON BOA NGAU

schotel van ossehaasfilet met diverse groenten in een Sechuansaus, opgediend in een vogelnestje

SATE AJAM

NASI, BAMI of WITTE RIJST

***

DAME BLANCHE

**

KOFFIE of THEE met PRALINE

36,50 per persoon

4-GANGEN-KINDERKERSTMENU

(SOEP-TUSSENGERECHT-HOOFDGERECHT-DESSERT)

19,50  per kind

Kota Radja Helmond beschikt al enkele jaren over een uitgebreide en professionele cateringservice. We verzorgen VANAF 25 PERSONEN op een door U aangewezen locatie een compleet chineesindisch-kantonese buffet, inclusief alle materialen, zoals chafing dishes, brandpastas, opscheplepels etc., maar UITGEZONDERD borden en bestek. (dit is mogelijk tegen een meerprijs van 1,25 euro.p.p.)

Basisbuffet

  • Kroepoek
  • Indische kroepoek
  • Babi Pangang
  • Foe yong Hai
  • Nasi Goreng
  • Bami Goreng
  • Witte Rijst
  • Sate (1 per persoon)
  • Tjap tjoi
  • Mini loempiaatjes
  • Kerry koekjes
  • Extra saus
  • Indisch smoorvlees
  • Kip in kerrysaus
  • Koe lo yuk

Bovenstaand compleet op locatie vanaf:

Vanaf 25 personen 12,50 p.p.. Vanaf 40 personen 11.50 p.p. Vanaf 60 personen 10,50 p.p. Vanaf 100 personen 9,50 p.p.

U kunt het bovenstaande buffet uitbreiden met de volgende gerechten.

Opties

  • Kip in tipansaus
  • Mi tjan kai (kant. Kip met ananas)
  • Varkenshaas in t ipansaus
  • Kip pikante saus
  • Varkenshaasketjapsaus
  • Kantonese tjaptjoi

De meerprijs is 1,25 per gerecht

Overige opties

  • Grote gebakken garnalen: 1,50 euro per stuk
  • Gebakken banaan: 0,75 euro per stuk
  • Extra sate: 1,25 euro per stokje
  • Sang kwak (tongfilet met garnaaltjes en krab): 1,25 p.p.(voor hele groep)

Mocht U nog vragen hebben, of hebt U speciale wensen of voorkeuren, neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring